menu
  • Intex zwembaden
  • Salta trampolines
  • Houten speelhuisjes
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • excl.
  • incl.
BTW

Waytoplay

Flexibele wegdelen waytoplay

Waytoplay Flexibele Wegdelen

Waytoplay maakt wegdelen die zijn gemaakt van rubber, waardoor ze lang gebruikt kunnen worden en makkelijk schoon te maken zijn! Het is een Nederlandse uitvinding die wordt geproduceerd in Duitsland. De flexibele wegdelen kunnen makkelijk over bijvoorbeeld een drempel worden gelegd!

2 artikelen gevonden
Sorteer op:
Vergelijken (0)

Waytoplay Flexibele Wegdelen

Wegdelen voor binnen en buiten

Het rubber van de wegdelen is zo sterk, dat het een leven lang meegaat. De autobaan wordt geproduceerd in Duitsland, voor de beste kwaliteit. Het rubber is makkelijk schoon te maken in bijvoorbeeld de vaatwasser. De wegdelen zijn daardoor ideaal voor gebruik in huis en daarbuiten.


Samen met ander speelgoed

De flexibele wegdelen zijn ook perfect om te combineren met bijvoorbeeld de miniatuur hulpdiensten van Siku in 1:87, of zelf gebouwde LEGO auto's. Ook kan je een houten treinbaan over de baan heen leggen bijvoorbeeld.


Vaardigheden


Al spelenderwijs draagt waytoplay bij aan de vaardigheden en ontwikkeling. Zo kan een kind bijvoorbeeld verkeersregels leren. Ook zijn de puzzeldelen goed voor de motoriek.


Over waytoplay

Waytoplay is een Nederlandse uitvinden van Sybren Jelles. In 2012 is de eerste productie op gang gekomen en sindsdien is waytoplay enorm gegroeid. Bekijk hier meer informatie over waytoplay.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw