menu
  • Intex zwembaden
  • Salta trampolines
  • Houten speelhuisjes
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • excl.
  • incl.
BTW

Over De Boer Speelgoed

Over de Boer Speelgoed


De Boer Speelgoed is een onderdeel van de Boer Drachten.
Kwaliteit en service is onze slogan en wij doen er met onze medewerkers (32) alles aan om deze slogan waar te maken, u als klant staat ten slotte centraal.

Panorama 2010-05-31 de Boer pand 1

De Boer Speelgoed is uniek wij leveren de artikelen (ruim 3.500) die zichtbaar staan op de website direct uit eigen voorraad en de bestelde artikelen worden standaard de volgende werkdag bij u afgeleverd. En voor een prijs die in de meeste gevallen beduidend lager ligt dan bij andere aanbieders in miniatuurspeelgoed. Naast de specialiteit landbouwminiaturen leveren wij ook alle miniaturen van bouwvoertuigen, hulpdienstvoertuigen, personenauto’s en radiografische voertuigen. Ook voor ander kinderspeelgoed zoals Lego, Playmobil, Nikko, loop- en traptractors, kinderfietsen, trampolines, skelters en zwembaden bent u bij ons bij het juiste adres, en deze artikelen worden natuurlijk ook direct uit eigen voorraad geleverd.
 
Bezorgen en afhalen u kunt natuurlijk de artikelen door ons laten bezorgen de kosten bedragen € 5,- bij orders met een bestelgrote tot € 75,- incl. BTW. Is uw bestelling groter dan € 75,- dan worden de bestelde goederen door ons gratis geleverd. Wilt u de goederen zelf in het echt bij ons bekijken dan nodigen wij u van harte uit in onze vestiging waar al de producten op de website in het echt te bewonderen en direct te verkrijgen zijn.
 
Eigen werkplaats mocht er onverhoopt iets defect raken met uw aankoop dan staat er een team van 7 monteurs voor u klaar om het defect zo snel mogelijk te verhelpen.
 
Wij wensen u veel kijkplezier op de Boer Speelgoed de meest complete website van onder andere Siku en Bruder miniaturen.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw