menu
  • Intex zwembaden
  • Salta trampolines
  • Houten speelhuisjes
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
Speelhuisjes

Speelhuisjes

Speelhuisjes staan garant voor uren speelplezier voor jong en oud! Speelhuisjes zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten. Ook zijn er diverse materialen mogelijk, zoals kunststof of hout. Bij de aankoop van een speelhuisje zijn de belangrijkste factoren: speelhoogte, functionaliteit (met glijbaan, zandbak enz), opbouwtijd en natuurlijk de beschikbare ruimte.

15 artikelen gevonden
Sorteer op:

Houten Speelhuisjes

Speelhuisjes zijn gemaakt van hout of kunststof. Het voordeel van hout is, dat er meer mogelijk is (speelhoogte, variatie), en dat het langer meegaat dan een kunststof speelhuisje. Houten speelhuisjes zijn er verkrijgbaar op de grond, of met een speelhoogte vanaf 50 centimeter, tot wel 120 centimeter.

 

Bij de meeste hoge speelhuisjes zit een glijbaan, óf is deze optioneel verkrijgbaar. Een leuk accessoire bij een houten speelhuisje is een schommel of speeltoestel. Bij de grootste huisjes zijn deze direct in het pakket verkrijgbaar. Ook hebben we losse schommels voor aan de muur, of zelfstaand.

 

 

Specialist in buitenspeelgoed

De Boer Drachten is de specialist op het gebied van buitenspeelgoed. Naast ons brede assortiment speelhuisjes hebben we ook trampolines, zwembaden, skelters, kindertuingereedschap en nog veel meer!