menu
  • Intex zwembaden
  • Salta trampolines
  • Houten speelhuisjes
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • excl.
  • incl.
BTW

Trampolines

Trampolines

Trampolines bij de Boer

De Boer Speelgoed de Trampoline Specialist!

 

Met meer dan 150 trampolines op voorraad zijn wij “De Trampoline Specialist” van het Noorden. Bij ons vindt u een enorme keuze in hoogwaardige kwalitatieve trampolines in diverse maten en uitvoeringen maar ook voor accessoires zoals veiligheidsnetten, beschermranden en onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. Alles wat u bij ons op de website ziet aan trampolines en accessoires is direct uit voorraad leverbaar.

Speelgoed-Trampoline-Toebehoren
Speelgoed-Trampoline-Outlet
Website - Trampoline-Salta

Trampolines bij de Boer

Trampolinespringen is leuk en immens populair bij kinderen maar natuurlijk ook bij volwassene. 

Er zijn diverse trampolines verkrijgbaar, we kennen natuurlijk allemaal de ronde en de rechthoekige trampolines. De voordelen op een rijtje: Voor extra veiligheid kunt u kiezen voor een ingground trampoline. Wij raden voor jonge kinderen altijd een inground trampoline aan. Een ronde trampoline is ook veiliger dan een rechthoekige trampoline dat komt omdat je met een ronde trampoline tijdens het springen je makkelijker terug naar het midden springt. Een rechthoekige trampoline heeft daarentegen veel minder ruimte nodig. 

Voor extra veiligheid zijn onze trampolines allemaal uitgerust met een randkussen. Deze randkussen wordt strak om de buitenbuis en de veren gespannen om niet tijdens het springen een voet tussen de veren te krijgen of om de val te breken. 

Om nog meer veiligheid te bieden kunt u een veiligheidsnet bij u trampoline aanschaffen. Er zijn ook bij ons trampolines te koop die al uitgerust zijn met een veiligheidsnet. 

Wij wensen u en uw kinderen veel springplezier toe op 1 van onze trampolines.

 

Bij bestellingen met een orderbedrag hoger dan € 75,- hanteren wij geen bezorgkosten.

 

Is uw orderbedrag lager dan € 75,- dan hanteren wij € 5,- bezorgkosten.

De Boer Drachten
Winkelt u privé
Toon prijzen incl. btw
Winkelt u zakelijk
Toon prijzen excl. btw